Vi är Stelly

Stelly är ingen vanlig redovisningsbyrå.

Det har vi aldrig varit. Kanske för att vi sedan starten har hjälpt våra kunder med så mycket mer än enbart redovisning.

Vår kompetens gör ditt företag starkare, bättre och mer lönsamt. Att få företag att utvecklas är nämligen det bästa vi vet.

En ung kvinna sitter framför en dator på ett kontor

Med över 30 års erfarenhet

Verksamheten startades i början av 1990-talet. I dag är vi tio anställda med olika bakgrund och kompetens. Vi riktar oss framförallt till små- och medelstora ägarledda bolag som ständigt är på väg framåt.

Våra kunder representerar en mängd olika branscher så som tech, bygg och restaurangverksamhet. Bland våra kunder finns också privatpersoner och organisationer.

En glad kvinna i vita kläder

Våra kunder

Zebrain AB

Zebrain digitaliserar en tidigare analog marknad inom medarbetarutveckling och coaching. Vår höga tillväxttakt och vår affärsmodell ställer höga krav på en ekonomi- och redovisningspartner med detaljfokus, flexibilitet och viktig kunskap som stöttar oss på vår spännande resa.

Det härliga teamet på Stelly Ekonomipartner gör allt detta på ett proffsigt, nära och personligt sätt.

Several Aktiebolag

Som nystartad designbyrå dyker det hela tiden upp frågor som rör olika delar av vår verksamhet. Då jag och mina kollegor aldrig drivit bolag tidigare känns det otroligt tryggt att ha Stelly Ekonomipartner som ett stöd i allt från redovisning till affärsutveckling och skattefrågor.

Gänget på Stelly Ekonomipartner är lösningsorienterade, kunniga och överlag riktigt härliga att jobba med!

Basun Entreprenad Stockholm ab

Vi driver en kombinerad verksamhet med både konsult- och entreprenadverksamhet i anläggningsbranschen. Stelly hjälper oss att arbeta effektivt och riktigt med årsbokslut, bokföring och fakturahantering.

Tillsammans löser vi våra utmaningar på ett bra sätt och vi är en av alla nöjda kunder.

OneMore secure ab

Jag har i tidigare företag anlitat Stelly Ekonomipartner AB som en helhetsleverantör kring lön och ekonomi. Jag var oerhört nöjd med deras professionalism så när jag nu startade upp ett nytt Saas-bolag inom cybersäkerhet så var det en självklarhet att välja Stelly igen. De är inte bara oerhört kunniga utan ger en personlig service utöver det vanliga. Dessutom finns de alltid där för rådgivning till oss i ledningen. Jag kan varmt rekommendera Stelly som partner.

Kvalitets­säkring

Södermalms stadsdel sett från vatten

Våra kvalitetsstämplar – din trygghet

Det är en hel del lagar och bestämmelser som ska efterföljas i redovisningsvärlden. Dessutom ändras reglerna ofta, samtidigt som nya tillkommer.

Därför är kvalitetsstämplar, certifieringar och auktorisationer något som är extra viktigt att titta på när du väljer redovisningsbyrå. De visar att byrån löpande håller sig uppdaterad om vad som gäller och garanterar en hög kvalitet på arbetet.

REX

Uppfyller kraven enligt REX

Att jobba enligt REX (svensk standard för redovisningsuppdrag) är både ett bra stöd och ett sätt att höja nivån på de tjänster vi erbjuder som SRF-auktoriserad redovisningsbyrå.

REX är ett ramverk med grundläggande principer och riktlinjer som bygger på att skapa kvalitativa redovisningstjänster.

SRF Konsulterna

SRF-auktoriserad byrå

Vem som helst kan inte bli auktoriserad – det krävs en gedigen ekonomisk utbildning och erfarenhet inom ekonomi och ekonomisk konsultation. För att behålla sin auktorisation ska man sedan gå aktualitets-utbildningar, följa REX, uppfylla SRF:s krav på yrkeskvalitet, genomgå kvalitetskontroll och ha en godkänd ansvarsförsäkring.

SRF Konsulterna

SRFcertifierad affärsrådgivare